Acasă Administraţie Mobilier și dotări în valoare de aproape patru milioane de lei. Se...

Mobilier și dotări în valoare de aproape patru milioane de lei. Se caută furnizori

DISTRIBUIȚI

Administrația județeană caută furnizor pentru dotări și echipamente școlare, în valoare de 3,7 milioane de lei. A fost lansată licitația pentru achiziția de dotări și echipamente pentru dotarea sălilor de clasă și a laboratoarelor de științe din cadrul unităților de învățământ aflate în subordine. Este un proiect finanțat din PNRR, iar suma alocată depășește trei milioane de lei.

Proiectul ”Furnizare materiale didactice dotării sălilor de clasă, laboratoare, echipamente destinate atelierelor profesionale IPT”, a fost publicat pe SEAP, iar produsele sunt împărțite în 11 loturi. Suma alocată este de 3,7 milioane de lei.

”Prin prezentele contracte se vor achiziționa materiale didactice aferente dotării sălilor de clasă, a laboratoarelor de științe din unitățile de învățământ preuniversitar, a cabinetelor școlare (inclusiv cabinete consiliere și asistență psihopedagogică, de sprijin, logopedice și alte terapii specifice etc), cât și a echipamentelor destinate atelierelor profesionale – 11 loturi: Lotul 1 – Materiale didactice săli de clasă/grupe Lotul 2 – Materiale didactice laboratoare școlare Lotul 3 – Materiale didactice cabinete școlare Lotul 4 – Materiale didactice cabinete psihopedagogice și terapii specifice Lotul 5 – Dotări echipamente atelier tâmplărie Lotul 6 – Dotări echipamente atelier croitorie Lotul 7 – Dotări echipamente atelier construcții Lotul 8 – Dotări echipamente atelier turism și alimentație publică Lotul 9 – Dotări echipamente atelier estetică Lotul 10 – Dotări echipamente atelier tehnici poligrafice Lotul 11 – Echipament neurofeedback integrat ”, se spune în dosarul de licitație.

Furnizarea echipamentelor va trebui să aibă loc în 30 de zile, respectiv 60 de zile, în funcție de lot.

Comentarii

comentarii