Acasă Actualitate Mobilizare exemplară a pompierilor, după furtuna de miercuri, de la Timișoara

Mobilizare exemplară a pompierilor, după furtuna de miercuri, de la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Furtuna de miercuri, de la Timișoara, a scos în evidență profesionalismul pompierilor de la ISU Timiș. În timp ce multe străzi erau inundate și mulți copaci puneau în pericol viața oamenilor, pompierii au intervenit prompt și și-au făcut treaba în mod exemplar. Și nu a fost ușor, fiind vorba de zeci de apeluri de urgență, într-un interval scurt de timp.

Pompierii din cadrul detașamentelor 1 și 2 Timișoara au intervenit prompt și profesionist pentru a înlătura dezastrele produse de furtuna de miercuri.

Pompierii au intervenit în Timișoara cu trei autospeciale și motopompele din dotare în aproximativ 10 curți, case și subsoluri inundate pentru a evacua apa.

În intervalul 17:20 – 19:00, s-au înregistrat 5 noi solicitări, dintre care 2 degajări de copaci, pe str. Timocului și pe str. Canalul Bega, colț cu Jules Verne, dar și pentru evacuarea apei dintr-un canal înfundat, o parcare și un subsol de casă.

Pompierii au fost solicitați și în zona Tipografilor, unde un copac era în pericol să cadă și să lovească trecătorii și mașinile parcate.

”Ne-au salvat pompierii. Le mulțumim! Au venit. Au tăiat copacul distrus de furtună. Erau pregătiți pentru intervenție. Mulțumim pompierilor!”, spun locuitorii din zonă.

 

Comentarii

comentarii