Acasă Monden/Lifestyle Moda și frumusețe la Timișoara

Moda și frumusețe la Timișoara

531
DISTRIBUIȚI

 În perioada 9 – 13 mai 2012, în parcarea supermarketului BILLA din zona Circumvalațiunii se va desfășura cea de a 14-a ediție a târgului ”VEST FASHION”. 

Continuând tradiția începută în iunie 2007, organizatorii de la Expo Timișoara Internațional vor reuni peste 40 firme care vor expune îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cosmetice, bijuterii, gablonțuri și marochinărie. De asemenea, la cererea publicului vor fi prezente standuri cu dulciuri, flori și produse apicole. Vizitatorii se vor delecta și cu preparate la grătar, iar copiii vor avea acces la o zonă atractivă de joacă. Programul de vizitarea este zilnic, între orele 10 – 20, iar în ultimă zi între 10 –18. În fiecare zi va fi organizată o tombolă instant, iar, în final, cel mai norocos vizitator va câștiga premiul cel mare al tombolei, un weekend într-o capitală europeană apropiată. Pe parcursul târgului Asociația pentru Spitalul de copii Louis Țurcanu va organiza o colectă de fonduri în vederea extinderii unității spitalicești.

Expo Timișoara Internațional va organiza în perioada 11 – 13 mai, la Iulius Mall Timișoara, manifestarea expozițională ”BEAUTY DAYS”, ce va reuni peste 20 de standuri din țară și străinătate. "Descoperă-ți frumusețea în fiecare zi, alege să fi frumoasă!” este sloganul sub care se vor prezenta expozanții, atât cei care expun și vând produse cosmetice, de sănătate și întreținere, cât și saloane de înfrumusețare, body-building, fitness, aerobic, masaj. De asemenea vor fi prezentate oferte pentru pictură pe corp, body-piercing și tatuaje. Publicul va putea asista la demonstrații de  hair-styling, make-up, manichiura și tatuaje. Accesul publicului este liber, intre orele 10-22.

Comentarii

comentarii