Acasă Actualitate Moda școlilor-container a ajuns și la Dumbrăvița – foto

Moda școlilor-container a ajuns și la Dumbrăvița – foto

DISTRIBUIȚI

În lipsa de spațiu și în urma creșterii numărului în noul an școlar, autoritățile din comuna periurbană au decis să construiască spații de învățământ din containere. Lucrările au durat trei luni, iar din 14 noiembrie elevii au putut intra în clase. Patru clase pregătitoare care vor învață în noile lor săli din școala modulară.

Clădirea beneficiază de săli de clasă spațioase, încălzire și grupuri sanitare separate pentru fete și băieți. Urmează să fie montate clime pentru sezonul călduros și să fie amenajat spațiul exterior.

„Le mulțumesc tuturor celor implicați: angajaților din cadrul primăriei și constructorului pentru mobilizare, directorului școlii, Adrian Nicola, și cadrelor didactice pentru amenajarea interioară, fotografului Attila Kozma pentru fotografiile cu cadre din natură care decorează pereții holului și voluntarilor coordonați de Eli Lancea pentru vopsirea exteriorului clădirii: Olimpiu Putnic, Carina Singer, Daniela Teleagă și David Gheorghe”, a transmis Horia Bugarin, primarul din Dumbrăvița.

În paralel, primăria construiește o școală nouă, cu opt clase și trei laboratoare, sală de sport și bazin de înot. 

„Am vizitat șantierul împreună cu directorul școlii, iar lucrările avansează într-un ritm foarte bun și sunt toate premisele că să fie gata de inaugurare în următorul an școlar”, a mai spus Horia Bugarin. 

Comentarii

comentarii