Acasă Administraţie Modernizarea Parcului Alpinet, la cheremul răţuştelor

Modernizarea Parcului Alpinet, la cheremul răţuştelor

508
DISTRIBUIȚI

Amplele lucrări de modernizare a Parcului Alpinet de pe faleza Flora din Timişoara stau la cheremul unor răţuşte.

Este vorba despre Festivalul Bega Bulevard, care va avea loc în perioada 2-4 septembrie, când pe apele canalului vor pluti mii de răţuşte din plastic, într-un concurs deja mult îndrăgit de timişoreni. Şi pentru că se doreşte ca participanţii sau doar privitorii la acest festival să aibă o privelişte decentă, se amână deschiderea şantierului de reamenajare a Parcului Alpinet.

”Ordinul de începere a lucrărilor la Parcul Alpinet se dă, dar nu vom face aceste lucruri înainte de a trece de Festivalul Bega Bulevard. Nu am dori să perturbăm acest festival frumos, pentru una-două săptămâni în avans la şantier, ci îl lăsăm să se desfăşoare ca şi până acum şi apoi vom da drumul la lucrări imediat după el. În 2 şi 3 septembrie este Festivalul Bega Bulevard. Până atunci, nu se stă degeaba (…)”, spune primarul Nicolae Robu.

Până atunci are loc licitaţia şi prezentarea scrisorii de garanţie bancară de către firma care va începe organizarea de şantier.

Festivalul Bega Bulevard le oferă în fiecare an timişorenilor spectacole, concerte, jocuri muzicale şi multă voie bună.

Lucrările pentru modernizarea Parcului Alpinet vor fi executate de societatea Lovrintim, care a efectuat lucrări similare şi în Parcul Justiţiei, cu 1,12 milioane de lei fără TVA şi trebuie să predea lucrarea în şase luni.

””

În Parcul central avem supraveghere arheologică, nu descărcare arheologică cu cercetare conexă.

**

– skate-park-ul din parcul central. am câştigat procesul şi acum putem să relansăm licitaţia dar nu-i dăm drumul până nu actualizăm caietul de sarcini.

 

Comentarii

comentarii