Acasă Actualitate Modernizarea Parcului Civic l-ar putea închide temporar

Modernizarea Parcului Civic l-ar putea închide temporar

518
DISTRIBUIȚI

Parcul Civic va intra în lucrări de modernizare şi reabilitare, dar acestea ar putea presupune şi închiderea lui temporară.

“Am semnat contractul cu firma care a câştigat licitaţia pentru reabilitarea şi modernizarea Parcului Civic, este Elf Road SRL lider de asociere (cu D&C Garden Design SRL, n.r.). Luni predăm amplasamentul, după care se va face organizarea de şantier şi vor fi şi restricţionări de acces în parc, dar nu vă pot spune eu acum ce şi cum, pentru că mai departe este treaba firmei să-şi organizeze şantierul. Desigur, în dialog cu noi, dar firma decide ce se poate accesa în continuare şi ce nu. Firma va lucra şi în acest an, cât se poate, trebuie să lucrăm. Fiecare zi este importantă”, a anunţat primarul Nicolae Robu.

Investiţia va costa 1,1 milioane de lei din bugetul local, are termen de execuţie de 6 luni şi presupune intervenţii pe aproape 22.000 mp, se vor amenaja aleile cu dale dar va apărea şi o fântână decorativă, o piaţetă pavată, bănci din lemn şi din piatră, se vor planta aproape 1.000 de arbori şi arbuşti şi aproape 4.000 de trandafiri.

Comentarii

comentarii