Acasă Actualitate Momente grele pentru Dan Negru. A murit un important membru al familiei

Momente grele pentru Dan Negru. A murit un important membru al familiei

348
DISTRIBUIȚI

Tragedie în familia lui Dan Negru. Cunoscutul prezentator TV a pierdut un important membru al familiei. Anunțul a fost făcut în această dimineață, chiar de jurnalist, pe pagina sa de Facebook.

Este vorba despre câinele familiei sale, „un ciobănesc mioritic uriaș”, de care toți erau extrem de atașați. În postare, Dan Negru amintește că acesta era singurul său prieten. Prezentatorul TV a postat un mesaj emoționant, de adio, pentru cel care i-a fost alături timp de 16 ani.

„Mi-am pierdut în dimineața asta singurul prieten. 16 ani eu am fost întreaga lui lume si el a fost „omul” meu preferat. Am întâlnit mulți oameni care de departe păreau ceva și de aproape erau altceva. Câinii sunt așa cum par…Îi spuneam Google și-l alintam Pufi. Era un ciobănesc mioritic uriaș și pentru mine, Pufi avea blană in loc de aripi. 16 ani am fost împreună. A fost singurul care cerea puțin și merita mult… De azi, pe lângă tata și bunici, mai am și un câine care mă așteptată…MULȚUMESC pentru toți ani ăștia ! Pufi e de azi dincolo de soare…”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Alături de acest mesaj emoționant, Dan Negru a postat și o fotografie în care îl putem vedea alături de câinele său, Pufi.

Comentarii

comentarii