Acasă Eveniment Momentul în care un bărbat este spulberat de maşină, traversând pe roşu,...

Momentul în care un bărbat este spulberat de maşină, traversând pe roşu, la Timişoara, a fost capturat de o cameră de supraveghere – Video

4014
DISTRIBUIȚI

Momentul accidentului mortal, care a avut loc pe o stradă din Timişoara, a fost capturat de o cameră de supraveghere a traficului.

În imagini se poate observa cum un pieton traversează trecerea de pietoni în fugă, la culoarea roşu a semaforului. Maşina de pe prima bandă, care venea în viteză, l-a spulberat pe bărbat, aruncându-l la peste 20 de metri distanţă de locul impactului.

Un accident rutier violent a avut loc pe o stradă din Timisoara. Un bărbat a murit, dupa ce a traversat trecerea în fugă, pe culoarea roşu a semaforului, fiind luat în plin de un autoturism care se apropia cu viteză de intersecţie.

“Un autoturism circula pe strada Cluj dinspre Complexul Studențesc, iar la intersecția strada 1 Decembrie a surprins si accidentat un barbat de 52 de ani, care traversa strada pe culoarea rosie a semaforului. In urma impactului pietonul a decedat”, potrivit IPJ Timis.

Şoferul maşinii, un tânăr de 24 de ani, s-a oprit cu mașina într-un stâlp, după accident. În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

VIDEO

Comentarii

comentarii