Acasă Actualitate Moș Crăciun a venit cu daruri în valoare de 27.300 lei pentru...

Moș Crăciun a venit cu daruri în valoare de 27.300 lei pentru tinerii cu distrofie musculară progresivă din Timiș

473
DISTRIBUIȚI

Ca în fiecare an, Fundația “Laurențiu Ciucur” a pregătit, cu ocazia sărbătorilor de iarnă 2019, multe cadouri pentru membrii săi, în perspectiva Crăciunului și a Anului Nou.

Președintele Zaharia Ciucur a explicat că Fundatia “Laurenţiu Ciucur“ are ca principal obiectiv de activitate, sprijinirea copiilor şi tinerilor care suferă în principal de distrofie musculară progresivă, precum şi a familiilor acestora.

Fundaţia are în grijă în prezent 42 de copii şi tineri cu nevoi speciale de care se ocupă un număr relativ mic de persoane.

Și în acest an, fundația acordă cu ocazia sărbătorilor de iarna un sprjin financiar şi material în valoare totală de 27.300 lei, pentru toţi membrii fundației, copiii şi tinerii suferinzi de boli musculare şi neuromusculare progresive din judeţul Timiş.

”Așa cum am promis cu ocazia Telemaratonului din aprilie 2019, fiecare copil sau tânăr din fundație va beneficia de un sprijin financiar în valoare de 450 lei, ce va fi, suntem siguri, de mare ajutor fiecărei familii, la care se adaugă produse alimentare (dulciuri) şi produse de întreţinere (unguente oferite de firma EXHELIOS S.R.L.), în valoare de 200 lei. Acțiunea va fi finalizată până în 15 decembrie 2019”, a spus Ciucur.

De asemenea, fundaţia  a procurat două fotolii rulante electrice pentru persoane cu dizabilităţi  şi le-a predat lui Urs Cătălin Robert Eusebiu şi Berdei Claudiu, membrii ai fundaţiei, suferinzi de distrofie musculară progresivă Duchenne.

Fotoliile rulante electrice sunt în valoare de 9.100,00 lei şi vor fi utilizate în mod gratuit de către Urs Cătălin Robert Eusebiu şi Berdei Claudiu. Fundaţia va suporta în continuare toate cheltuielile legate de intreținere.

Au mai fost oferite ajutoare de urgenţă în valoare de 6.000 lei.

”Menţionăm că sumele utilizate pentru acoperirea acestor cheltuieli provin din fondurile obținute în cadrul  “TELEMARATONULUI SPERANŢEI” ediţia a XXVI-a, manifestare organizată de Fundaţia “LAURENŢIU CIUCUR”, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Timiş, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş, Televiziunea Europa Nova Timișoara, Club Rotary Cetate Timișoara şi Cons Electrificarea Instal Timişoara.

Donaţiile oferite sunt mai mari decât cele prezentate în bilanţul Telemaratonului din acest an, datorită sprijinului deosebit acordat pe parcursul anului de către firma TE AWA TECHNOLOGY S.R.L În numele copiilor şi tinerilor din fundaţie, urăm tuturor sărbători fericite, pe care să le petreacă cu bucurie şi linişte sufletească”, este mesajul lui  Zaharia Ciucur.

Comentarii

comentarii