Acasă Eveniment Moș Crăciun înalt de peste doi metri, furat din faţa unui magazin...

Moș Crăciun înalt de peste doi metri, furat din faţa unui magazin din zona centrală a Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Un Moş Crăciun înalt de peste doi metri a fost furat din faţa unui magazin din centrul municipiului Timişoara. Întâmplarea a avut loc în seara de marţi şi i-a întristat pe reprezentanţii magazinului, care au făcut apel la timișoreni să distribuie informația în mediul online.

Un Moș Crăciun de peste doi metri, ce făcea deliciul trecătorilor, mai ales al copiilor care se fotografiau alături de el, a fost furat marți, chiar înainte de lăsarea întunericului, din fața unui magazin aflat pe strada Emanoil Ungureanu din zona Pieței Unirii.

“Lăsând la o parte valoarea acestuia, suntem dezamăgiți că în săptămâna de Ajun și în centrul Timișoarei o persoană, momentan neidentificată, a recurs la acest gest. Ne bucuram nespus când vedeam fericirea din ochii copiilor care se pozau cu Moșul în fața magazinului. Sperăm să găsim persoana care l-a luat și ne-ar ajuta un share din partea dvs. Moșul este foarte mare, are peste doi metri înălțime și e foarte voluminos. Avem încredere că și organele abilitate ne vor ajuta în acest demers. Orice detalii aveți, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați”, au transmis, pe Facebook, reprezentanții magazinului.

 

Plângerea lor a ajuns la Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș, care cercetează furtul.

“În data de 20 decembrie, în jurul orei 16:20, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că din fața unui magazin, situat pe strada Emanouil Ungureanu din municipiu ar fi fost sustrasă o decorațiune de Crăciun (Moș Crăciun). A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și luării măsurilor legale care se impun”, au spus reprezentanții IPJ Timiș.

Comentarii

comentarii