Acasă Actualitate Moş Crăciun, pregătit să citească scrisorile copiilor din Timișoara

Moş Crăciun, pregătit să citească scrisorile copiilor din Timișoara

DISTRIBUIȚI

După cum a anunțat Primăria Municipiului Timișoara, Moş Crăciun va primi scrisorile copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, până în data de 17 decembrie. Lângă bradul de la Târgul de Crăciun din Piața Victoriei a fost deja montată cutia în care Moșul va strânge listele cu dorințe ale celor mici. Cu această ocazie, Primăria a primit următoarea scrisoare:

„Dragii Moşului,

Am lăsat la Târgul de Crăciun, lângă brad, o cutie magică în care aștept scrisorile voastre, dragi copii.

În seara de 19 decembrie, la ora 19.00, atunci când voi ajunge la Târgul de Crăciun din Timişoara, în sania mea trasă de reni, voi dărui cadourile pregătite de spiriduşi, copiilor care au fost cuminți tot anul. Invitația de a trimite scrisori se adresează doar copiilor care  au vârsta cuprinsă între 3 şi 10 ani. Cei mici, care nu ştiu să scrie, pot fi ajutaţi de părinţi şi bunici. Scrisorile le primesc până în data de 17 decembrie şi trebuie să conţină numele, vârsta şi numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea!

Vreau sa le mulţumesc celor care m-au ajutat ca aceste daruri să ajungă la voi: Primăria Municipiului Timişoara, Ness Digital Engineering, Raiffeisen Bank, UPC Romania, Coca-Cola România .

Cu dragoste,

Moş Crăciun”

În data de 19 decembrie, de la ora 17, înainte ca Moș Crăciun să împartă darurile, este programat un momente artistic. Compania Phantasia, în colaborare cu Teatrul pe Roți Arad, va prezenta spectacolul „Atenție! Moș Crăciun există”, pentru a prefața venirea lui Moș Crăciun.

Comentarii

comentarii