Acasă Promo Motivul incredibil pentru care fanii lui ACS Poli nu au mai ajuns...

Motivul incredibil pentru care fanii lui ACS Poli nu au mai ajuns la meciul cu Dinamo

2985
DISTRIBUIȚI

Cu toate că grosul galeriei timișorene obișnuiește să meargă la partidele concitadinei ASU Poli, ACS are și ea un grup de suporteri care se deplasează la partide din Liga 1. Totuși, la meciul cu Dinamo, câştigat cu scorul de 2-1, fanii bănățeni au lipsit cu desăvârșire!

Acum însă, deși deplasarea era antamată, planurile s-au sucit în ultima clipă. Iar autobuzele au rămas în oraș! “Explicația municipalității a fost că e prima zi de școală și nu își permit să trimită mașini și șoferi la București!”, au menționat sursele GSP.

Fanii merg în țară cu autobuze ale RATT, Regia autonomă de transport din Timișoara. Deplasarea este asigurată de Primăria Timișoara. Iar bănățenii au făcut-o la meciuri importante, cum ar fi finala Cupei Ligii de la București, pierdută contra lui Dinamo în mai (0-2), când au venit nu mai puțin de trei mașini.

“După un proaspăt apel primit de la un consilier al dragului nostru primar, am fost anunțați (pe ultimele ore înainte de deplasare) că mijloacele de transport sunt indisponibile deoarece «mâine începe școala»” comentariu postat pe pagina Primăriei Timișoara și șters la scurt timp, scrie gsp.ro.

Comentarii

comentarii