Acasă Eveniment Motivul pentru care tânărul de 17 ani s-ar fi aruncat de la...

Motivul pentru care tânărul de 17 ani s-ar fi aruncat de la etajul cinci al parcării unui mall. Nu este la prima tentativă de suicid. Medicii încearcă să-l ţină în viaţă

DISTRIBUIȚI

Incident şocant, marți seara, în parcarea unui mall din Timişoara. Un adolescent de 17 ani a sărit de la etajul cinci al parcării supraterane. Băiatul a supravieţuit, dar este internat la spital în stare gravă.

Adolescentul de 17 ani este cunoscut cu probleme de sănătate, este în depresie şi se află sub tratament medicamentos. Anchetatorii cred ca acesta este şi motivul pentru care a făcut acest gest, seara trecută, în jurul orelor 18.30, atunci când martorii au sunat la 112 şi au anunţat că o persoană este căzută în parcarea supraetajată a mall-ului din Timişoara.

Mai multe echipaje de poliţie şi medici de la ambulanţă au ajuns acolo şi l-au găsit inconştient pe asfalt. Au început manevrele de resuscitare şi a fost transportat de urgenţă la spital unde se află internat în stare gravă. Medicii îl monitorizează şi încearcă să îl ţină în viaţă.

În acelaşi timp, anchetatorii spun că nu se află la prima tentativă de suicid. De asemenea, se suspectează şi că consumă droguri care îi agravează problemele de sănătate pe care le are deja.

Comentarii

comentarii