Acasă Eveniment Motociclist din Gorj, rătăcit în pădurile Aradului

Motociclist din Gorj, rătăcit în pădurile Aradului

564
DISTRIBUIȚI

Un motociclist a plecat prin pădure și s-a rătăcit. Zeci de persoane îl caută. Bărbatul a sunat duminică seara la 112,  iar apelul a fost preluat de către dispeceratul Hunedoara. El a spus operatorilor de la 112 că este obosit și deshidratat. Aceștia l-au localizat pe motociclist în funcție de coordonatele furnizate. „O persoană a rămas în pană cu motocicleta de enduro în pădure, mai sus de  localitatea Obârșia.  Nu are semnal la telefon. Au fost alocate forțe de intervenție de la Sectia de Pompieri Bârzava, doi pompieri cu un autoturism de teren, un echipaj SMURD, doi jandarmi cu un autoturism de teren, doi polițiști de la postul Petriș, doi angajați de la Ocolul Silvic cu un autoturism de teren”, a declarat maior George Pleșca, Inspectoratul pentru Situații de Urgențe Arad.

Deoarece nmotociclistul nu a fost găsit, a fost solicitat în sprijin și un echipaj Salvamont Salvaspeo. Au mai plecat în căutarea celui rătăcit doi pompieri de la Bârzava care dețin motociclete enduro și cunosc traseele din zonă.

UPDATE:

„Victima, un bărbat 42 de ani din județul Gorj a fost găsit de plt. George Maj Leric, de la Secția Bârzava”, a declarat maior George Pleșca, Inspectoratul pentru Situații de Urgențe Arad. Pompierul este membru a unui club de Enduro și s-a aflat în timpul liber când a aflat de bărbatul dispărut. Motociclistul a fost coborât până la echipajul SMURD. El este în stare bună, însă este deshidratat.

Comentarii

comentarii