Acasă Editorial ”Muchas gracias, amigos!”

”Muchas gracias, amigos!”

2189
DISTRIBUIȚI

”Mulțumesc, prieteni!”, așa ar suna un salut prietenos, de mulțumire, trimis celor care mi-au citit pagina, celor care mi-au urmărit conferința de presă, celor care mi-au dat ”like”-uri multe, prietenoase, postărilor mele, ca primar, dacă aș fi în locul domnului Robu. Ar fi politicos să le mulțumească celor din America Latină pentru dăruirea și persuasiunea dovedite de-a lungul timpului, pentru promovarea paginii prin care comunică domnul primar Nicolae Robu cu cetățenii Timișoarei. Doar că ar fi bine ca această comunicare să fie autentică, nu manipulatoare, să scoată în evidență realitatea mesajului, nu ceea ce imaginația unora ar sugera că poate fi… Oameni ca cei care construiesc, prin minciună, false platforme de credibilitate, în vreme ce NIMENI nu răspunde mesajelor reale, de la rubrica ”Sesizări” de pe pagina de internet a Primăriei Timișoara, ar trebui dați afară!

Să fie dată afară minciuna, să fie dați afară rânjitorii care-l înconjoară pe Nicolae Robu, la fel cum, de-a lungul vremii, au înconjurat, ei, mincinoșii, pe oricare dintre șefii de stat sau regiuni! Tipic dictaturilor. ”Minciuna stă cu regele la masă și asta-i cam de multișor poveste”, așa zice poetul. Așa zice istoria. Așa zice bunul simț.

Întrebarea este dacă domnul Robu știe sau nu că este mințit? Este cu voia sa sau nu, să aibă atâția ”amigos” pe FB, pe pagini etc??? Să fie, oare, de acord să-și măsoare performanțele prin minciunile unor like-uri, când Timișoara este plină de gropi, pe străzi este întuneric, seara târziu, în multe zone, oamenilor le este teamă să circule? Să nu știe domnul Robu, oare, cum o mulțime de timișoreni AUTENTICI, cu date personale la vedere, oameni pe care-i întâlnim pe stradă, se iau cu mâinile de cap, la propriu, dar și la figurat, pentru murdăria, praful, debandada din trafic, în Timișoara, Capitala Culturală Europeană?

De ce nu coboară domnul Robu pe pământul Timișoarei? De ce se mai fumează în mijloacele de transport în comun? De ce l-a dat de pereți, prin vorbe, pe veșnicul Goia, dar este tot director al RATT? De ce nu merge în Kuncz, să vorbească cu amărâții aceia, care nu înțeleg ce este FB, dar li se spune să meargă la vot! Aceasta ar fi, abia, o comunicare autentică. De la om la om! Una reală, nu una imaginară.

Ce fac cei 70 de noi angajați în primărie? Se plimbă pe coridoare cu rochiile decoltate până la buric, își fac relații personale prin baruri și cluburi. Nu știu administrație, nu știu legislație, dar îl laudă pe primar…

Toate acestea, și altele pe deasupra, nescrise aici, se vor întoarce împotriva primarului Robu!

Din păcate, cu multe avalanșe din amonte… Păcat!

Comentarii

comentarii