Acasă Cultura Multe nebunii frumoase la Street Delivery

Multe nebunii frumoase la Street Delivery

DISTRIBUIȚI

A treia ediţie Street Delivery, festivalul plin de nebunii frumoase organizat de Cărtureşti, bate la uşă. Week-end-ul ce vine se anunţă unul plin de evenimente care mai de care, plus recompense celor care pornesc în căutările comorilor ascunse. Pe lângă desenul Timeei Ciora, care abia aşteaptă să fie găsit în Muzeul de Artă, Cărtureştii s-au gândit să se joace şi cu conţinutul programului Street Delivery, pe care îl puteţi găsi fie pe Internet, urmând link-ul http://streetdelivery.ro/timisoara/program/, fie pe fluturaşii de la librăriile Cărtureşti. Cine găseşte greşeală şi o scrie pe un bilet pe care-l depune în librărie, poate avea drept recompensă o carte. Programul încărcat al celor trei zile de manifesări (29-31 mai) cuprinde concerte – cum e cel al lui Nicu Alifantis care ne va (în)cânta vineri, 29 mai, la ora 19 –, jam session, ateliere pentru copii, zmee, jonglerie, foto, handmade, limonadă, dezbateri, teatru, dans contemporan de primă clasă, proiecţii, electro şi funk, party la Funky (sâmbătă seara), artă livrată în stradă şi mult dichis. În toate serile, de la ora 22, membrii Astroclubului Antares îşi vor aduce telescoapele şi ne invită să îl privim pe Saturn, în măsura în care poluarea luminoasă a oraşului va permite observaţiile astronomice.
Pe Mercy vor răsări şi cel puţin trei statui vii, graţie Asociaţiei “Camarila Culturală”, care vor livra, sâmbătă, aromele timpului, dar şi un tren al timpului, pe terasa Irish Pub.
Programul tuturor manifestărilor ce ne aşteaptă pe week-end, dar şi alte informaţii, le puteţi găsi fie în librăriile Cărtureşti, fie pe www.streetdelivery.ro/timisoara/.

Comentarii

comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDrumul… gunoiului
Articolul următorFrumoasă eşti copilărie