Acasă Actualitate Mulți dintre dumneavoastră se întreabă: cine este Adrian Iacob și ce poate...

Mulți dintre dumneavoastră se întreabă: cine este Adrian Iacob și ce poate aduce în plus județului nostru? (P)

DISTRIBUIȚI

Sunt timișorean, am 37 de ani, născut și crescut în Timișoara, educat la Colegiul Național C.D. Loga și la Universitatea de Vest din Timișoara – Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor.

De profesie sunt economist, am dezvoltat în comuna Liebling o afacere în domeniul agricol. Am învățat de-a lungul anilor cum se poate face management transparent și într-un mod sănătos, lucru pe care mi-aș dori să îl implementez și la nivelul Consiliului Județean Timiș.

Sunt căsătorit și am 2 copii gemeni pe care îi cresc cu mândrie.

De ce am ales AUR?

AUR ca și doctrină ne caracterizează ca și popor. Am întâlnit în acest partid oameni cu o mentalitate și viziune în care mă regăsesc și alături de care putem păstra tradițiile și obiceiurile populare neatinse de cei care încearcă să le minimalizeze.

De ce președinția Consiliului Județean?

Fiindcă pilonii AUR trebuie implementați și la nivelul județului nostru. Județul Timiș trebuie să se dezvolte nu doar statistic, ci și în teren. Fiind agricultor, cunosc foarte bine problemele cu care se confruntă agricultorii din județ. Timișul trebuie să se dezvolte din punct de vedere social cultural. Ca mulți alți părinți din Timiș, când îmi duc copiii la fotbal nu pot să nu zăresc condițiile precare si lipsa infrastructurii sportive din județul nostru. Consider ca Timișoara este un oraș emblematic al României, care merită un stadion pe măsura blazonului său, un stadion despre care am auzit cu toții multe dar din păcate nu s-a materializat nimic timp de ani buni.

Totodată, trebuie apreciat potențialul turistic al județului nostru. Putem face mai mult pentru modernizarea, întreținerea și promovarea locurilor frumoase pe care natura ni le-a lăsat la noi acasă, în județul Timiș.

Fac parte dintr-o generație tânără, care are putere de muncă pentru a realiza faptele despre care doar am auzit vorbe goale în anii ce au trecut.

În încheiere, doresc să le mulțumesc tuturor celor care ne acordă încrederea și sprijinul in alegerile ce vor urma, cât și colegilor mei care m-au desemnat să candidez pentru această funcție.

Nihil sine Deo!

AUR pentru Timiș

Comentarii

comentarii