Acasă Actualitate ”Mulțumim Dominic Fritz pentru o Timișoara ca-n Germania”. Munte de gunoaie pe...

”Mulțumim Dominic Fritz pentru o Timișoara ca-n Germania”. Munte de gunoaie pe o stradă din oraș – video

DISTRIBUIȚI

”Mulțumim Dominic Fritz pentru o Timișoara ca-n Germania”. Este masajul adresat primarului de cel care a realizat filmul de mai jos. Lângă stadionul Dan Păltinișanu, în spatele la Nova Tim, dăinuie un munte de gunoaie, abandonate la marginea străzii,de firmele care au lucrat la izolarea blocurilor din apropiere.

Filmarea a ajuns de pe facebook, la Retim, Garda de Mediu Timiș și la Poliția Locală Timișoara, marți, 25 octombrie, care au început cercetările.

”Ce porcărie unde am ajuns !!”, comentează Marius. ”Timișoara uber Fritz mania…!”, zice Alin, ironic. ”Ăsta este neamț doar cu numele!!”, observă Lucian, tot ironic.  ”Păi au terminat reabilitarea blocului, și fiind materiale de construcții le cară toate odată…!”, crede în mod naiv Laura.  ”Timișoara – Capitală Culturală Europeană…!”, ironizează Laurențiu.

 

Garda de Mediu Timiș atenționează asupra faptului că potrivit prevederilor OUG 92/2021 privind regimul deşeurilor, cu modificările și completările ulterioare, art.66, alin.(1) “Constituie infracţiuni şi se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 5 ani sau cu amendă următoarele fapte:

e)incendierea oricărui tip de deşeu şi/sau substanţă sau obiect;

f)îngroparea deşeurilor;

g)eliminarea deşeurilor în afara spaţiilor autorizate”.

Comisarii Gărzii Naționale de Mediu vor aplica legea fără ezitare și vor lua toate măsurile necesare pentru prevenirea acestor fapte astfel încât să nu fie afectată sănătatea populației și mediul înconjurător.

Comentarii

comentarii