Acasă Eveniment Muncitor în comă la spital, după ce a căzut cu liftul la...

Muncitor în comă la spital, după ce a căzut cu liftul la primărie

DISTRIBUIȚI

Incident grav la Primăria Arad unde un muncitor din echipa care efectua niște lucrări la clădirea Primăriei Arad a căzut cu liftul care transporta materiale de construcții.

Din nefericire se pare că un cablu al liftului s-a rupt, iar bărbatul de 37 de ani, originar din satul Dud a căzut de la înălțime, în prezent fiind în stare de comă la secția UPU din cadrul Spitalului Județean Arad.

Starea acestuia este, cum spuneam, una gravă având în vedere că bărbatul prezintă multiple fracturi craniene, neexistând informații dacă acesta purta echipamentul de protecție

IPJ Arad: „Astăzi, în jurul orei 11.30 am fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112, despre producerea unui accident de munca. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj al ambulanței care au constat că este vorba despre un bărbat de 37 de ani, din satul Dud care în timp ce efectua reparații la acoperișul clădirii ar fi căzut cu liftul destinat transportului materialelor de construcții. Bărbatul a fost transportat la spital în stare de inconștiență. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun”.

Momentan investigațiile medicale nu au ajuns la final, însă vom reveni cu o poziție oficială.

Potrivit medicilor, bărbatul a ajuns în urgente în stare comatoasa, cu traumatism cranio cerebral grav. Va rămâne sub supraveghere medicala pe terapie intensiva.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii