Acasă Actualitate Muncitorii sunt în continuare pe șantierul de la Liceului Iris

Muncitorii sunt în continuare pe șantierul de la Liceului Iris

DISTRIBUIȚI

O delegație a Consiliului Județean Timiș, condusă de Marian Vasile, a fost pe șantierul de la Liceul Teoretic Special „Iris”. Aici are loc reabilitarea clădirii, ia lucrările continuă chiar dacă a venit sezonul rece. Au fost finalizate lucrările la tâmplăria PVC, termoizolație, tencuiala decorativă, cât și vopsirea exteriorului clădirii.

În interior, montarea instalației electrice a fost efectuată. În prezent se lucrează la tavanele de rigips, la acoperirea podelelor și a pereților cu pardoseală PVC durabilă, antibacteriană, care oferă o aderență foarte bună, rezistentă la trafic intens și ușor de întreținut. Șantierul a fost vizitat de administratorul public al județului, Marian Vasile.

Finisajele pentru cele opt grupuri sanitare din clădire sunt gata, urmând ca săptămâna viitoare să fie instalate obiectele sanitare. Toate materialele necesare pentru finalizarea lucrărilor, cum ar fi sistemele de climatizare, generatorul, ventiloconvectoarele, obiectele sanitare, tavanele și parchetul PVC sunt comandate și recepționate.

Comentarii

comentarii