Acasă Actualitate Muncitorii vietnamezi care utilizau o „flacără deschisă”, cauza incendiului de ieri, de...

Muncitorii vietnamezi care utilizau o „flacără deschisă”, cauza incendiului de ieri, de la Timișoara

DISTRIBUIȚI

ISU Banat au finalizat primele cercetări în cazul incendiului de marți de pe acoperișul blocului cu 10 etaje de pe Aleea F.C. Ripensia din Timișoara din Timișoara. Focul a pornit de la o „flacără deschisă” utilizată de muncitorii vietnamezi care efectuau lucrări pe acoperișul de tip terasă a blocului.

„În urma incendiului, colegii din cadrul inspecției de prevenire s-au deplasat la fața locului pentru a verifica modul în care au fost respectate măsurile de apărare împotriva incendiilor. Concluziile activității de control vor fi prezentate în următoarele zile, după verificarea tuturor documentelor firmei care efectua lucrări la imobil”, a transmis ISU Timiș.

În incendiu a ars izolația de carton bituminos de pe acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 800 mp și partea superioară a izolației din polistiren a clădirii.

Au fost alertate Detașamentele 1 și 2 de Pompieri Timișoara și s-au deplasat la fața locului 23 pompieri cu cinci autospeciale de stingere, o cisternă, două autoscări mecanice și un echipaj SMURD.

Autorităţile au emis un mesaj RO-Alert pentru a-i avertiza pe oamenii care locuiesc în zonă.

Comentarii

comentarii