Acasă Administraţie Municipalitatea timişoreană, ajutor pentru sinistraţii din Serbia

Municipalitatea timişoreană, ajutor pentru sinistraţii din Serbia

893
DISTRIBUIȚI

sinistrati serbia

Primăria Timişoara oferă sprijin Serbiei, ţară grav afectată de inundaţiile din ultimele zile. Municipalitatea timişoreană a hotărât deschiderea unui punct de colectare a ajutoarelor, în sala de sport a Grupului Şcolar Industrial „Emanuil Ungureanu” din Timişoara, Piaţa Huniade nr. 3.

Vor fi preluate următoarele bunuri: articole de îmbrăcăminte, medicamente, obiecte de uz casnic şi produse alimentare. Punctul de colectare va funcţiona începând de marţi, 20 mai, timp de două săptămâni, între orele 10-19, de luni până duminică.

De asemenea, la nivelul Primăriei Timişoara se fac demersurile necesare deschiderii un cont pentru donaţii, care va fi pus la dispoziţia cetăţenilor oraşului, iar în şedinţa de consiliu local de marţi, 20 mai, va fi înaintată propunerea de a trimite autorităţilor sârbe, din bugetul local al municipiului Timişoara, suma de 100.000 de lei.

„Faţă de situaţia dramatică cu care se confruntă vecinii noştri sârbi, dorim să ne exprimăm solidaritatea cu aceştia, prin demararea unor acţiuni de ajutorare a populaţiei sinistrate. În acest sens, am luat legătura cu domnul Borko Ilic, viceprimar al oraşului Novi Sad, oraş înfrăţit cu Timişoara, pe care l-am informat de iniţiativa municipalităţii de a le veni în ajutor prin demersurile pe care urmează să le facem şi am primit din partea Primăriei Novi Sad date cu informaţiile necesare pentru ca sprijinul nostru să ajungă în cel mai scurt timp la cei care au nevoie de el”, a declarat viceprimarul Dan Diaconu.

Comentarii

comentarii