Acasă Actualitate Munți de gunoaie pe strada Odobescu, în timp ce RETIM și RATT...

Munți de gunoaie pe strada Odobescu, în timp ce RETIM și RATT se ignoră reciproc

646
DISTRIBUIȚI

O timișoreancă este exasperată de modul în care este ignorată de două societăți aflate în ograda Primăriei Timișoara. ”Din 10 noiembrie am semnalat, deja de 3 ori RETIM (prin sesizare online) muntele de mizerie de pe strada Odobescu nr.85. Acolo e o clădire a societății de transport in comun (fosta RATT) care ocazional găzduiește oameni ai străzii. RETIM și RATT se ignoră reciproc.

Mai grav cred ca e că RETIM îi ignora pe cetățenii Timișoarei în contextul în care e finanțată din banii lor. Nu e normal ca o canapea și alte murdarii aflate acum în stare avansată de degradare să stea în stradă de o lună de zile și cei plătiți din banii publici pentru salubrizarea orașului să nu facă acest lucru, cu atât mai mult cu cât au fost sesizați în scris în repetate rânduri,” spune timișoreanca Georgeta Petrovici.

Ea a adăugat și imagini cu mizeria de pe strada Odobescu, imagini salvate cu datele la care au fost ele realizate. Pozele, mai mult decât sugestive, nu pot fi transmise și celor de la RETIM, a căror pagina de sesizări on-line nu permite atașarea de imagini.

Comentarii

comentarii