Acasă Actualitate Muzică ”asezonată” cu droguri

Muzică ”asezonată” cu droguri

438
DISTRIBUIȚI

DSCN9430Trei tineri francezi arestați în Caraș-Severin, cu ocazia unui festival muzical, pentru posesie de ”prafuri” și substanțe de mare risc

Trei tineri de naționalitate franceză au fost reținuți în Caraș-Severin. Ei sunt bănuiţi de trafic de droguri de risc şi mare risc, asupra lor poliţiştii găsind haşiş, canabis, metadonă şi o substanţă ce pare a fi LSD, precum şi sume de bani, susceptibile a proveni din vânzarea de droguri. Procurorii DIICOT i-au reţinut pentru 24 de ore. Francezii au ”picat” în perioada 11-12 august a.c., când poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul Antidrog şi cei din cadrul S.C.C.O. Caraş-Severin au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit de droguri, pe raza judeţului Caraş-Severin, cu ocazia desfăşurării festivalului de folk de la Gărâna. Poliţiştii au depistat în flagrant pe cei trei tineri de naţionalitate franceză, cu vârste între 29 şi 32 de ani,  în timp ce ar fi încercat să vândă mai multe doze ce păreau a fi LSD.
În urma controlului autovehiculului utilizat de cei trei, au fost găsite 70 de grame de haşiş, 10 grame de cannabis, 34 de flacoane ce conţineau clorhidrat de metadonă lichidă şi două flacoane în care se afla substanţă lichidă posibil a fi LSD, din care puteau fi preparate aproape 200 de doze.
Întreaga cantitate de droguri a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. Totodată, de la cei în cauză, poliţiştii au ridicat 23.000 de lei şi 585 de euro, bani despre care se presupune ca ar proveni din traficul de droguri. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc, procurorii DIICOT- S.T. Timiş dipunând reţinerea pentru 24 de ore a tinerilor. În cursul zilei de miercuri, aceştia au fost prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.  Poliţiştii şi procurorii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

Comentarii

comentarii