Acasă Eveniment Muzica electronică renaşte pe Internet, la Timişoara: www.nightclubber.ro

Muzica electronică renaşte pe Internet, la Timişoara: www.nightclubber.ro

DISTRIBUIȚI

NIghtclubber_siteChiar dacă a intrat demult pe piaţă, muzica electronică nu este nici pe departe atât de populară în România. Un timişorean a vrut să demonstreze contrariul şi să aducă muzica electronică la rang de artă.

Toate acestea prin intermediul Internetului şi a unui site care şi-a găsit, în foarte scurt timp, un numeros public ţintă.

Promoţional de la A la Z…

Conţine toate genurile de muzică electronică, informaţii uşor de găsit, texte concise şi pagini ce se încarcă uşor. Lispesc cu desăvârşire imaginile inutile şi animaţiile obositoare.

Este vorba despre un website creat de un timişorean cu pasiune pentru muzica electronică şi informatică. www.nightclubber.ro a spart tiparele în câteva luni de la înfiinţare. Site-ul este unul dedicat muzicii electronice de orice gen de la progressive, tech şi depp la minimal, techno şi lounnge&chillout.

Pe acest site veţi putea găsi materiale audio promoţionale, înregistrări de la petreceri precum şi emisiuni înregistrate la radio ale DJ-ilor ce aparţin genului electronic. nightclubber.ro este un site cu ajutorul căruia utilizatorii au posibilitatea să asculte sau să downloadeze orice audio set postat pe site.

Curioşii au acces şi la chat, în care se poate discuta cu ceilalţi membrii prezenţi pe forum. Evident, discuţiile sunt legate de pasiunea comună a utilizatorilor: muzica electronică. “Încă de la înfiinţare, am încercat să oferim o selecţie cât mai calitativă a mixurilor din punct de vedere auditiv. Orice material de pe acest site a fost distribuit promoţional şi în acelaşi fel îl distribuim şi noi spre ascultare şi promovare”, spune Răzvan Dejica, creatorul acestui site. El, împerună cu amicul său Alex Hadobaş, au reuşit în scurt timp să strângă în jurul lor sute de pasionaţi de muzică electronică.

Marea diferenţă între www.nightclubber.ro şi alte site-uri de profil constă în arhiva de mixuri găzduită de către serverul său privat. “Nu vom posta niciodată linkuri către alte site-uri de genul «hosting de fişiere», deoarce politica noastră de funcţionare presupune ca toată muzica postată pe site să fie modelată de către administratorii acestui site şi apoi pusă la dispoziţia ascultătorului on-line”, mai spune Răzvan Dejica. (O.M.)

Comentarii

comentarii