Acasă Politica Napoleon de Banat: Bojin face două campanii în acelaşi timp

Napoleon de Banat: Bojin face două campanii în acelaşi timp

352
DISTRIBUIȚI

Candidează pentru şefia judeţului, dar şi-a luat angajamentul în faţa colegilor că se va ocupa, cu toate puterile, de campania USL la Timişoara. Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş, va încerca să participe la toate întâlnirile cu iz electoral, alături de Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş şi candidatul USL la Primăria Timişoara. Bojin nu-şi face probleme pentru propria campanie. Câştigă sigur Consiliul Judeţean Timiş, şi a început deja să-şi facă planuri pentru prima săptămână de preşedinte la judeţ.

Robu ajunge primar, dacă mai mult de 50% din timişoreni ies la vot

„Mi-am luat responsabilitatea de a mă ocupa de campania USL pe Timişoara. Şi la Timişoara se aruncă oameni de la etaj, mor oameni de foame şi sunt şomeri. Timişoara a ajuns mai rău decât multe oraşe din ţară. Voi face tot posibiliul să particip la toate acţiunile din Timişoara, alături de domnul Robu”, spune Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş. Acesta susţine că Ciuhandu nu ar avea prea mari şanse să fie reales, dacă 60% dintre timişorenii cu drept de vot merg la urne.  „Trebuie să scoatem lumea la vot. Acum patru ani, la Timişoara, prezenţa la vot a fost de 38%. Ciuhandu a câştigat cu puţin peste 50% din voturi. Asta înseamnă că aproximativ 19-20% din populaţia Timişoarei l-a votat. Vom face tot ce-i posibil să scoatem oamenii la vot. În Timişoara, trebuie să voteze cel puţin 55-60% dintre cei cu drept de vot. Atunci va ieşi primarul adevărat”, mai spune Bojin

Ce face Bojin la o săptămână după ce ajunge preşedintele CJT?

Candidatul USL la şefia Consiliului Judeţean Timiş, social-democratul Titu Bojin, a stabilit deja care va fi primul lucru pe care îl va face după ce va câştiga alegerile. Acesta ar vrea să dea o notă de transparenţă la nivelul deciziilor luate de CJT şi îşi propune să înfinţeze un consiliu paralel… „La o săptămână după ce ajung preşedintele consiliului judeţean, voi înfiinţa un consiliu consultativ la nivel de judeţ. Din el vor face parte reprezentanţi ai tuturor partidelor din Timiş, reprezentanţi ai ONG-urilor şi cei ai societăţii civile. Deciziile importante la nivel de judeţ trebuie luate cu ajutorul tuturor”, a spus Bojin. În toamna anului trecut, acesta s-a bătut cu pumnul în piept, dând cifrele unui sondaj PD-L. În acesta, Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş, susţine că avea 5 procente peste Constantin Ostaficiuc, liderul portocaliilor din Timiş şi actualul preşedinte al CJT.

 

Comentarii

comentarii