Acas─â Cultura National Geographic revine la Galleria Arad

National Geographic revine la Galleria Arad

372
DISTRIBUIȚI

16.06.2014-expozitie national geografic galleria 3Expozi╚Ťia ÔÇ×AM REVENIT! Mister. Aventur─â. Surpriz─âÔÇŁ, cel de-al treilea eveniment organizat ├«n parteneriat cu National Geographic, a fost inaugurat─â la galleria Arad.

ÔÇ×AM REVENIT! Mister. Aventur─â. Surpriz─â.ÔÇŁ este o expozi╚Ťie  de amploare organizat─â ├«n premier─â ├«n Rom├ónia, cei mici ╚Öi mari, pasiona╚Ťi de aventur─â ╚Öi de cunoa╚Ötere fiind invita╚Ťi s─â guste din pl─âcerile unei incursiuni ├«n timp ╚Öi spa╚Ťiu, ├«n era dinozaurilor. ÔÇ×Ca parte a angajamentului pe care ├«l avem fa╚Ť─â de Arad ╚Öi locuitorii s─âi am ini╚Ťiat o serie de campanii sociale ╚Öi de educare. Consider─âm c─â un centru comercial nu ar trebui s─â fie doar un loc unde mergi pentru a ├«╚Ťi face cump─âr─âturile. Noi vedem un centru comercial ca fiind parte din comunitate ╚Öi consider─âm c─â avem un rol important ├«n ceea ce prive╚Öte responsabilitatea social─âÔÇŁ, a declarat Danny Bercovich, CEO GTC Rom├ónia. Expozi╚Ťia ÔÇ×AM REVENIT! Mister. Aventur─â. Surpriz─âÔÇŁ reprezint─â a doua etap─â din strategia de implicare a Galleria Arad ├«n comunitatea locala. Fauna variat─â a perioadei de acum c├óteva sute de milioane de ani va fi reprezentat─â prin 15 machete de dinozauri atent realizate, fiecare av├ónd o serie de informa╚Ťii prezentate ├«ntr-un mod atractiv. ÔÇ×National Geografic serve╚Öte de 126 de ani rolului s─âu de catalist pentru o o cunoa╚Ötere mai bun─â a mediului ├«n care tr─âim, astfel ├«nc├ót oamenii s─â colaboreze mai bine pentru a aborda subiecte globale. Mu╚Ťumit─â parteneriatelor excelente, ca acesta pe care ├«l avem cu GTC Rom├ónia, se pot crea pove╚Öti ╚Öi experien╚Ťe vizuale provocatoare ╚Öi pline de inspira╚Ťie, ├«ncuraj├ónd o mai bun─â conectare cu mediul ├«nconjur─âtorÔÇŁ, a declarat Cynthia Doumbia, Specialist International Traveller Exhibition National Geographic  Washington DC. Implicarea ├«n comunitate ╚Öi responsabilitatea social─â pe care un centru comercial ar trebui s─â o arate reprezint─â motivele pentru care Galleria Arad a organizat recent un eveniment, ├«n parteneriat cu Cora, prin care pensionarii din Arad au beneficiat de promo╚Ťii atractive, ceea ce le-a influen╚Ťat pozitiv puterea de cump─ârare, eveniment care a ├«nregistrat un real succes.
Expozi╚Ťia va fi deschis─â p├ón─â la finalul acestei luni, exist├ónd adi╚Ťional ╚Öi o serie ├«ntreag─â de evenimente care vor avea loc. P├ón─â pe 19 iunie, ├«ntre orele 9:00-21:00, micii vizitatori vor putea participa la cinemaDINOgraf, concursuri de grup interactive cu premii garantate, ateliere de crea╚Ťie, decupaje, pictur─â pe fa╚Ť─â, modelare de baloane. De asemenea, ├«n intervalul 20-30 iunie, ├«ntre orele 17:00-18:00, sunt programate ateliere de decupaje dinozauri ╚Öi cineDINOgraf, iar ├«ntre orele 18:00-19:00 ÔÇô copiii se vor putea bucura de 3Dino puzzle ╚Öi ateliere de crea╚Ťie masc─â dinozauri.

Comentarii

comentarii