Acasă Cultura Naționalul timișorean vă invită, duminică, la o nouă întâlnire cu teatrul la...

Naționalul timișorean vă invită, duminică, la o nouă întâlnire cu teatrul la voi acasă pe fotoliu

1464
DISTRIBUIȚI

Teatrul Național din Timișoara dă publicului o nouă întâlnire la voi acasă pe fotoliu, duminică, 29 martie, de la ora 20.00, la un ”spectacol magic” marca Florin Piersic jr., după cum declara Dave  Williams, autorul piesei după premiera de la care se împlinesc curând trei ani.

Frați este o savuroasă comedie cu accente „noir” despre aventurile complicate și relațiile și mai complicate ale fraților Conley. Lui Florin Piersic jr. i se alătură actorii Matei Chioariu, Călin Stanciu jr. și Marko Adžić. Regia artistică îi aparține lui Florin Piersic jr; scenografia Tudor Prodan, sound design Sebastian Hamburger.

Spectacolul va fi disponibil pe canalul  YouTube al Teatrului Național din Timișoara de duminică seara de la ora 20,00, când va fi difuzat în premieră online, până pe 1 mai 2020. 

”Reamintim iubitorilor de teatru că și după difuzarea în premieră online de azi, spectacolul (ca și celelalte difuzate până acum) va rămâne disponibil pe canalul  YouTube al Teatrului Național din Timișoara până pe 1 mai 2020. De asemenea, acesta poate fi accesat de pe site-ul  Teatrului Național, www.tntimisoara.com , sau de pe conturile noastre de Facebook, Instagram și Twittter”, atenționează Teatrul Național Timișoara. 

Comentarii

comentarii