Acasă Actualitate Nelu și Mihaela Cintean au murit împreună într-un tragic accident pe centura...

Nelu și Mihaela Cintean au murit împreună într-un tragic accident pe centura Lugojului. Mașina lor a fost distrusă de un TIR

4190
DISTRIBUIȚI

Tragedie pe Centura Lugojului, acolo unde soții Nelu și Mihaela Cintean și-au găsit sfârșitul într-un mod violent. O clipă de neatenție i-a costat viața pe cei doi, o a treia persoană fiind internată în stare gravă la un spital din Timișoara.

Nelu Cintean este un pastor român născut în județul Arad, dar stabilit de mulți ani în California, în Statele Unite ale Americii. Dorea să ajungă la Reșița, unde urma să aibă loc o întâlnire cu dirijorii de cor şi alţi lucrători implicaţi în activitatea muzicală a bisericii.

Aflat la volanul unui autoturism Skoda Fabia, Nelu Cintean nu s-a asigurat în momentul în care a dorit să facă în viraj de 180 de grade și a fost izbit în plin de un TIR înmatriculat în Bulgaria. Nelu Cintean avea 71 de ani, iar soția sa, Mihaela, 66 de ani. Ambii sunt născuți în Romania dar cu domiciliul în SUA, iar pasagera din spate este născuta tot în țară, dar are domiciliul în Australia.

Cei trei au oprit într-o parcare aflată pe marginea drumului, deoarece au ratat ieșirea spre autostradă. După o scurtă pauză petrecută alături de o altă familie, cu care au pornit împreună la drum, șoferul a efectuat o manevra de întoarcere fără să se asigure, fiind surprins de TIR-ul care circula regulamentar spre Caransebes. În urma impactului deosebit de puternic, autoturismul a fost aruncat în șantul de pe marginea drumului, șoferul și pasagera din dreapta decedând pe loc. Echipele de salvare au extras cealaltă victimă care se afla pe scaunul din spate în stare foarte gravă, scrie lugojonline.ro.

Servicii de priveghi cu ocazia plecării în veșnicie a familiei Cintean Nelu și Mihaela, vor avea loc sâmbătă, de la ora 19:00 și duminică, de la ora 18:00, la Biserica Baptistă Curtici, scrie specialarad.ro.

Cel mai probabil serviciul de înmormântare va avea loc în SUA.

Comentarii

comentarii