Acasă Actualitate Nepoata primarului a câștigat, de una singură, concursul pentru postul creat de...

Nepoata primarului a câștigat, de una singură, concursul pentru postul creat de consiliul local la propunerea edilului

DISTRIBUIȚI

Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” din Lugoj a scos la concurs un post nou înființat pentru funcția contractuală de… fizician debutant în cadrul Biroului Management Calitate. La concurs s-au înscris trei candidați, câștigătoare fiind Roxana Boldea, nepoata primarului Francisc Boldea, care a fost „admisă” cu un punctaj final de 92,33 puncte (90 puncte obținute la proba scrisă – test grilă și 94,66 puncte la interviu). Celelalte două candidate nu s-au mai prezentat la examen. Comisia de examen a fost formată din Ramona Anculia (medic specialist), Blanka Bota (director contabil-financiar) și Oana jurjoni (consilier juridic), secretarul comisiei fiind Mariana Drăgoescu (referent). Postul de fizician debutant a fost cuprins în statul de funcții al Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” care a fost aprobat de Consiliul Local Lugoj în luna august, la inițiativa… primarului Francisc Boldea. 

Postul de fizician debutant este unul nou intrat în organigrama spitalului, fiind propus chiar de către primar într-una dintre ședințele de consiliu din această vară.

Conform unor surse din cadrul Liceului Teoretic „Coriolan Brediceanu”, pentru nepoata primarului Francisc Boldea (care a fost mulți ani director al Colegiului „Coriolan Brediceanu”) a fost păstrat și un post de profesor de fizică, post care nu a fost scos la titularizare de conducerea unității de învățământ (practică generalizată în unitățile de învățământ din Lugoj).

 

Comentarii

comentarii