Acasă Actualitate Nesimțit, dar inventiv: un bărbat surprins cărând și abandonând saci de gunoaie,...

Nesimțit, dar inventiv: un bărbat surprins cărând și abandonând saci de gunoaie, pe bicicletă

323
DISTRIBUIȚI

Pe 4 noiembrie, un timișorean a fost surprins de camerele de supraveghere abandonând saci de resturi pe strada Ardealul, după ce i-a cărat pe bicicletă. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului apelează din ce în ce mai mult la aceste mijloace pentru a-i sancționa pe timișorenii care abandonează deșeuri, alți cetățeni fiind identificați și amendați, în aceeași zi, după ce au aruncat deșeuri pe străzile Intrarea Predeal, Zefirului, Bârzava și Snagov cu Hebe.

Toți cei menționați au primit amendă de 1.000 de lei, conform HCL 371/2007. Poliția Locală Timișoara reamintește că odată cu intrarea în vigoare a noilor actelor normative aprobate la nivel local și central, sancțiunile pentru cei care abandonează deșeuri pe domeniul public vor fi mai mari, aceștia fiind și obligați să strângă resturile depozitate.

„Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția persoanelor certate cu bunul simț că riscă sancțiuni drastice în cazul în care aruncă deșeuri pe domeniul public și că foarte multe zone din Timișoara sunt monitorizate prin camere video deci pot fi surprinse și apoi identificate foarte ușor”, au mai transmis autoritățile.

Comentarii

comentarii