Acasă Cultura Netflix îi invită pe timișoreni, în Piața Unirii, în fața Muzeului de...

Netflix îi invită pe timișoreni, în Piața Unirii, în fața Muzeului de Artă, la Casa de Papel

457
DISTRIBUIȚI

Netflix îi invită pe timișoreni, în perioada 3-5 decembrie, în intervalul 15.00 – 20.00, în Piața Unirii, în fața Muzeului de Artă din Timișoara.

“Vă invităm în Piața Unirii să descoperiți instalația care va marca ultimul sezon La Casa de Papel și modul prin care membrii „La Banda” le mulțumesc fanilor că au trait alături de ei fiecare operațiune, timp de 5 sezoane.

Instalația este compusă din 50 de măști identice ale lui Dali, montate pe un perete de 10 m lungime și 6 m înălțime, iar măștile urmăresc fiecare mișcare a persoanei care trece prin fața lor”, îndeamnă organizatorii.

La Casa de Papel a ajuns la final, dar spiritul Rezistenței trăiește mai departe prin oameni.

Tokyo (Úrsula Corberó) nu mai este. Inamicul încă pândește în Banca Spaniei și este rănit, dar la fel de periculos ca întotdeauna. Confruntându-se cu cea mai întunecată oră și cu cea mai mare provocare de până acum, gașca elaborează un plan îndrăzneț pentru a scoate aurul fără ca nimeni să observe. Pentru a înrăutăți lucrurile, Profesorul face cea mai mare greșeală din viața lui.

Din distribuție fac parte: Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Rodrigo de la Serna și Najwa Nimri, alături de alti actori.

 

Comentarii

comentarii