Acasă Sport Netransferabili, din cauza şcolii

Netransferabili, din cauza şcolii

391
DISTRIBUIȚI

Răzvan Trandu şi Bogdan Steop sunt cei mai ofertaţi fotbalişti din lotul Fortunei Covaci, dar niciunul dintre aceştia nu va părăsi formaţia din micuţa localitate timişeană. Răzvan Trandu este în ultimul an de liceu, iar un eventual transfer la Săgeata Stejaru sau Petrolul Ploieşti l-ar putea forţa pe acesta să-şi îngheţe anul şcolar, de neconceput în condiţiile în care este în an terminal. În aceste condiţii, jucătorul de nici 19 ani va răspunde eventualelor oferte doar din vară. Bogdan Steop este ofertat de Ceahlăul Piatra Neamţ, “lanterna roşie” a primului eşalon, dar nu va da curs nici el ofertei, tot şcoala fiind “de vină” şi în cazul lui, acesta fiind student în Timişoara.
Răzvan Trandu şi Bogdan Steop sunt verişori primari. Părinţii celor doi fotbalişti de la Fortuna Covaci sunt două nume foarte bine cunoscute în fotbalul timişorean, ambii îmbrăcând, în perioade diferite, inclusiv tricoul Politehnicii Timişoara. Remus Steop este antrenorul care a reuşit să promoveze cu Fortuna în Liga II, fiind principalul artizan al proiectului iniţiat la Covaci. Orlando Trandu a fost cel care a colaborat excelent cu Remus Steop pentru ca proiectul să prindă contur. În prezent, doar Orlando Trandu mai activează la Fortuna, Remus Steop demisionând în turul campionatului.
Altfel, Fortuna ar putea să-l transfere pe Sorin Gheju, cu siguranţă cel mai bun atacant din Liga II în ultimii ani de zile. Fostul golgeter al eşalonului secund ar putea fi împrumutat de FCM Tg. Mureş la Fortuna, totul depinzând de negocierile dintre conducerile celor două cluburi. Pe site-ul oficial al formaţiei timişene mai apare şi o informaţie conform căreia Fortuna este asaltată de fotbalişti din toate colţurile ţării şi chiar din afara graniţelor. Vali Negoiţă, tehnicianul formaţiei, va trebui să se hotărască asupra posibililor viitori jucători ce vor putea îmbrăca tricoul Fortunei.

Comentarii

comentarii