Acasă Actualitate Nicio localitate pe anexele de restricții ale CJSU Timiș, după ședința de...

Nicio localitate pe anexele de restricții ale CJSU Timiș, după ședința de marți

216
DISTRIBUIȚI

Începând de joi, 24 iunie, pe anexele cu restricții suplimentare ale CJSU Timiș nu se va mai găsi niciun UAT. Marți s-a constat că nicio localitate din județ nu mai are rate de infectare pe 14 zile de peste 1,5 cazuri la mia de locuitori. În ultima comună care mai era în „scenariu roșu”, Boldur, rata a scăzut sub acest prag, astfel că, la reevaluare, CJSU Timiș a decis că, de joi, nu se mai impune prelungirea restricțiilor suplimentare.

„La reevaluarea la termen unitatea administrativ – teritorială Boldur (anterior pe anexa 3) a ieșit de pe anexele cu restricții, astfel că începând de joi, 24.06.2021 se ridică restricțiile în această localitate. Odată cu ridicarea restricțiilor în localitatea Boldur, în județul Timiș nu va mai exista niciun UAT pe anexele cu restricții suplimentare datorate unei incedențe a ratei de infectare. În toate UAT-urile din județul Timiș se aplică în continuare măsurile generale din HG 636/2021”, atrag atenția reprezentanții prefecturii.

Tot marți, CJSU Timiș a decis ca și unitățile de învățământ din Boldur să primească, de miercuri, toți elevii fizic la cursuri. Astfel, toate cele 591 de școli și grădinițe din județ sunt pe „verde”, adică în scenariul 1.

Comentarii

comentarii