Acasă Politica Nicolae Robu a încercat să scuze absența primarilor “răzvrătiți” la lansarea PNL...

Nicolae Robu a încercat să scuze absența primarilor “răzvrătiți” la lansarea PNL de sâmbătă

1525
DISTRIBUIȚI

Mii de liberali au umplut până la refuz Sala Olimpia din Timişoara, la lansarea de sâmbătă a candidaţilor pentru europarlamentare, dar au lipsit 25 de primari timişeni.

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a afirmat în conferinţa de presă de luni, de la partid, că 12 dintre ei au fost plecaţi în SUA, la un eveniment programat cu mult timp înainte de a se cunoaşte data lansării candidaţilor PNL în europarlamentare, câţiva sunt plecaţi la cursuri profesionale, primarul din Făget, profesorul Marcel Avram, e bolnav pe bune, cu probleme ortopedice, iar restul, nu ştie câţi, nu au vrut să vină.

“Preşedintele Ludovic Orban nu s-a întâlnit cu ei (cu primarii “supăraţi”, n.r.). Nu cred că au noi supărări, ci este tot supărarea de la alegerile locale, ei au supărări şi faţă de conducerea naţională a PNL. Dar noi avem preocuparea să ne pregătim pentru câştigarea alegerilor europarlamentare. Alegerile nu se câştigă certându-ne între noi, ci cu multă muncă şi cu o imagine publică de partid serios care nu se iroseşte în dispute interne. Energiile trebuie să le folosim pentru binele public, nicidecum pentru lupte între noi. Eu nu am de dus lupte interne cu absolut nimeni, eu lupt aproape zilnic cu PSD. Iar alţii, care ar trebui să ne fie apropiaţi (USR-PLUS, n.r.), mă calomniază aproape săptămânal”, a spus Nicolae Robu.

Conform declarațiilor făcute vineri de liderul răzvrătiților, Alin Nica, primarul din Dudeștii Noi, 11 primari au anunțat că nu vor veni din diverse motive, iar doar şase au fost plecaţi în Statele Unite.

Comentarii

comentarii