Acasă Actualitate Nicolae Robu a inventat micii “prietenoşi” cu mediul

Nicolae Robu a inventat micii “prietenoşi” cu mediul

583
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a inventat un nou produs alimentar, “micii ecologici”, care sunt adevăraţi prieteni ai mediului înconjurător, pentru că nu fac fum, deci nu poluează, în consecinţă nu produc emisii de CO2 în atmosferă.

După ce a tăiat fumul (ce bine ar fi fost dacă putea tăia şi smogul din luna septembrie, care a învăluit oraşul!) dintr-un condei, a postat şi un nou sondaj, cel cu numărul 99 din 2019, pe pagina sa de facebook.

“Ne-am străduit ca anul acesta să avem iluminat şi aranjamente de Crăciun mai frumoase ca oricând, cu noutăţi majore faţă de anii trecuţi. Am introdus şi anumite interdicţii, anume: generarea de fum puternic de la grătare cu cărbune. Astfel, s-a ajuns la un aer excelent, civilizat, în cele două pieţe în care se întinde târgul -Victoriei şi Libertăţii. Dar, fără a renunţa la mici, căci au apărut micii ecologici, făcuţi pe grătar electric, nepoluant, excelenţi la gust!”

Sondajul are, desigur, şi întrebările: “E MultMaiFrumosAnulAcesta” (84% repondenţi) şi “A FostMaiFrumosAnulTrecut” (16%).

Printre cei care au răspuns postării se numără însuşi edilul, care argumentează cele spune cu imagini.

Comentarii

comentarii