Acasă Actualitate Nicolae Robu a schimbat un ”dușman al Timișoarei” de la conducerea Gărzii...

Nicolae Robu a schimbat un ”dușman al Timișoarei” de la conducerea Gărzii de Mediu Timiș

2994
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a reușit să mai scape un director de instituție descentralizată, despre care spune că este un ”dușman al Timișoarei”. Alinei Căluşeru a fost schimbată de la conducerea Gărzii de Mediu Timiş cu Liviu Neguţ, fost director al AJOFM Timiş în perioada guvernării PDL.

Sub conducerea Alinei Căluşeru, comisarii Gărzii de Mediu au amendat în repetate rânduri Primărie Timișoara. În luna mai 2019 Garda de Mediu Timiş a aplicat Primăriei Timişoara o amendă în valoare de 15.000 de lei pentru mizeria din oraş.

În toamna anului trecut Primăria Timișoara a fost amendată cu 50.000 de lei de Garda de Mediu pentru că a desființat fâșii de iarbă ca să lărgească străzile din centru. Primarul Robu a avut o ieșire nervoasă după această amendă. “Garda de Mediu, în loc să fie alături de noi în tot ceea ce facem pentru înfrumuseţarea şi mai buna funcţionalizare a oraşului, stă la pândă să ne dea amenzi total nejustificate. Ne-am obişnuit ca instituţiile statului să stea la pândă pentru a ne boicota. Garda de Mediu ar trebui să se ocupe de cei care poluează oraşul şi care le creează mult disconfort, sper că nu şi probleme de sănătate timişorenilor”, a afirmat Nicoae Robu, într-o conferinţă de presă.

Liviu Neguţ este cunoscut ca un apropiat al lui Alin Popoviciu, secretar general al PNL Timiş, mâna dreaptă a primarului Robu. Înainte de-a ajunge la AJOFM, Neguţ a fost angajat al unei firme deținute de Alin Popoviciu.

Comentarii

comentarii