Acasă Politica Nicolae Robu: ”Alegerile de la PNL Sânnicolau Mare au fost legale

Nicolae Robu: ”Alegerile de la PNL Sânnicolau Mare au fost legale

897
DISTRIBUIȚI

Legat de scandalul alegerilor pentru conducerea PNL Sânnicolau Mare, în urma cărora Dănuţ Groza a fost înlocuit de Avram Stănuşoiu, Nicolae Robu susţine că au fost legale: „Noi avem un statut şi un regulament şi desfăşurăm alegerile oriunde respectând cu sfinţenie statutul şi regulamentul. Cine are dubii are acces la informaţiile pe baza cărora se organizează alegerile. Dacă cineva refuză să-şi plătească cotizaţia şi statutul spune că pot participa la alegeri doar membrii cu cotizaţia la zi – are cineva dreptul să încalce această prevedere şi să primească oameni care nu au plătit de ani de zile?

De un an tot amânăm. Nu avem treaba nimănui (…). În ziare au apărut diverse poziţii de o ostilitate anormală pentru cineva dintr-o organizaţie la adresa colegilor din organizaţie, ca să nu mai vorbim la adresa şefilor aleşi statutar.

În PNL nu există alt interes decât să ne reunim toate forţele şi să luptăm împotriva PSD, nu între noi. Dar unii au alte planuri pe care nu vreau să le comentez.

Noi scoatem convocatorul aşa cum ne cer statutul şi regulamentul şi evident că li s-a cerut tuturor membrilor care vor să participe la alegeri să o facă de mult, iar alegerile trebuiau făcute din mai.

Nu şi-au plătit cotizaţia toţi cei 25 care ascultă de domnul Groza; că atâţia a avut organizaţia. Să facă dovada că şi-a plătit cotizaţia, că nimeni nu-l exclude, dimpotrivă. Eu am lansat un îndemn către toţi primarii din organizaţiile unde nu s-au făcut alegeri, să candideze pentru că noi dorim să avem toţi primarii activi, pentru că un primar contează enorm.

Evident că nu avem nevoie de conflicte. Ştiţi foarte bine că nu am dat nicio replică ieşirilor total necolegiale, adică nu s-a manifestat PSD în campania electorală atât de negativ la adresa conducerii legitime a PNL Timiş, cum s-au manifestat 2 colegi. Le-a purtat cineva de grijă, le-a dat cineva vreo replică, li s-a aplicat măcar un avertisment sau măcar o atenţionare cu degetul? Nu, doar îndemnuri, haideţi, integraţi-vă, pentru că suntem colegi într-o organizaţie şi împreună să întărim partidul”, detaliază Robu.

Comentarii

comentarii