Acasă alegeri locale 2012 Robu îşi continuă campania!

Robu îşi continuă campania!

DISTRIBUIȚI

„Starea domnului Robu este bună. În opinia mea totul va fi bine şi va putea candida,” a declarat prof. univ. dr. Sorin Pescariu, şeful secţiei de Cardiologie de la Institutul de Cardiologie Timişoara

Senatorul liberal Nicolae Robu, candidatul USL la Primăria Timişoarei, a fost la un control medical luni dimineaţă tocmai la Institutul de Cardiologie din Timişoara. 

Nu s-a pus însă niciodată problema ca Robu să pună campania sa în stand-by. Deocamdată se fac investigaţii şi echipa medicală va lua o decizie asupra tratamentului care i se va aplica lui Nicolae Robu sau va decide dacă e vorba de vreo intervenţie în cazul favoritului la Primăria Timişoarei. „Starea domnului Robu este bună. În opinia mea totul va fi bine şi va putea candida”, a declarat prof. univ. dr. Sorin Pescariu, şeful secţiei de Cardiologie de la Institutul de Cardiologie Timişoara. Sursele din PNL spun că Robu va merge în campanie în continuare, nimic nefiind anulat până în acest moment, totul decurgând conform planului. "Deocamdată se fac investigaţii. Se va respecta decizia medicilor. Informaţiile relevante pentru timişoreni vor fi comunicate în mod transparent", transmite Departamentul de Comunicare al PNL Timiş.

Comentarii

comentarii