Acasă Politica Nicolae Robu, atac la Tăriceanu şi Antena 3

Nicolae Robu, atac la Tăriceanu şi Antena 3

DISTRIBUIȚI

tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu şi-a lansat joi un ONG prin care doreşte să lupte pentru identitatea liberală. Aproape 20 de parlamentari sunt alături de fostul premier în noua formaţiune care ar putea deveni partid.

Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, critică iniţiativa lui Tăriceanu, pe care o consideră doar o diversiune pusă la cale alături de PSD şi Dan Voiculescu. 

„E ciudat ca cineva să iniţieze o astfel de mişcare, vorbind de păstrarea identităţii liberale, lipit de un partid socialist, un partid de stânga. Nu cred că această iniţiativă va avea succes. Sunt convins că ei i se vor alătura foarte puţini liberali şi cred asta şi pentru că este evident că această iniţiativă nu reprezintă altceva decât o nouă diversiune pună la cale de Călin Popescu Tăriceanu, în colaborare cu PSD, ca recunoştinţă, ca revanşă pentru cadoul primit, acela de preşedinte al Senatului. Cum să vorbeşti de păstrarea identităţii liberale sprijinindu-te pe canalele media ale PSD-PC, în special ale lui Voiculescu? E o contradicţie în termeni. Se încearcă prin astfel de voci să se creeze imaginea că se luptă pentru identitatea liberală. O astfel de abordare subestimează inteligenţa românilor. Ce face Călin Popescu Tăriceanu e lipsit de credibilitate”, a declarat Nicolae Robu.

Cel puţin deocamdată, niciun liberal din Timiş nu şi-a declarat susţinerea faţă de Călin Popescu Tăriceanu.

Comentarii

comentarii