Acasă Actualitate Nicolae Robu, candidatul PNL-PSD la Primăria Timișoara, vrea o campanie ”bazată pe...

Nicolae Robu, candidatul PNL-PSD la Primăria Timișoara, vrea o campanie ”bazată pe programe și obiective concrete!”

DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu, candidat PNL-PSD la Primăria Timișoara, spune că, peste o lună de zile, soarta orașului va fi din nou în mâinile timișorenilor, când vor avea în față alternativa scoaterii lui din declinul în care se zbate de aproape 4 ani sau continuarea pe acest drum al dezastrului.

”Niciodată în istorie, Timișoara nu a avut un Primar atât de slab. Niciodată în istorie, în Timișoara nu s-a făcut atâta propagandă, nu s-a mințit atât! Oameni de bună credință, o parte dintre dv. ați fost victime ale acestei propagande, ale acestor minciuni profesioniste sau, poate, mai grav, patologice! Am încredere că de data asta, nu veți mai putea fi înșelați”, a atenționat Robu.

 

El a mai spus că i-ar fi plăcut o campanie bazată pe programe, pe viziune și obiective concrete propuse de fiecare dintre candidați și, obligatoriu, pentru credibilitate, pentru a stârni încrederea celor cărora le cere votul, pe rapoarte de realizări prealabile ale fiecăruia în câmpul în care ”ne-am manifestat anterior, în pozițiile pe care le-am ocupat anterior”.

”Eu asta vă prezint pe prezenta pagină, vă rog să urmăriți. La alții, programul de candidatură e mai simplu, cuprinde un singur lucru: CALOMNIEREA MEA, ÎNDEMNUL LA A NU FI VOTAT! Cât de ridicol!

Dv, stimați și dragi timișoreni, veți trece totul prin mintea și sufletul dv și veți decide! Oprim dezastrul, ne facem orașul din nou sigur, curat, în continuă modernizare și mai bună funcționalizare, cu realizări mari -pasaje, poduri, drumuri pe 6 benzi-, nu cu lucruri de raportat cel mult într-un sătuc uitat de lume, cu parcurile și spațiile verzi bine întreținute, nu năpădite de buruieni, cu taxe și impozite corecte, nu nesimțite, precum taxa pe parcarea rezidențială și impozitul pe spațiile nerezidențiale pe persoană fizică, cu o viață culturală bogată, cu evenimente elevate, nu derizorii, cu afaceri dătătoare de locuri de muncă prospere, deopotrivă în firme mici, mijlocii și în corporații, fie ele românești sau străine

sau

cealaltă alternativă, îl lăsăm pe mai departe pe toboganul dezastrului, sub bagheta unui personaj care n-a făcut nimic notabil în țara lui, până la vârsta de 37 de ani, n-a făcut nimic notabil nici în Timișoara la vârsta de 37-41 de ani și, evident, nu ar face nici în continuare, pentru simplul fapt că EL NU POATE, el nu e ceea ce încearcă cei din spatele lui să facă să pară a fi!

Haideți să fim noi uniți, noi cei care iubim orașul cu adevărat, și împreună, să-l facem din nou ce a fost și mai mult decât atât!”, este mesajul lui Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii