Acasă Actualitate Nicolae Robu: ”CE-A FOST DE DEMONSTRAT S-A DEMONSTRAT!”

Nicolae Robu: ”CE-A FOST DE DEMONSTRAT S-A DEMONSTRAT!”

DISTRIBUIȚI

TIMIȘOARA VA FI CAPITALA EUROPEANĂ A CULTURII DIN PARTEA ROMÂNIEI ÎN 2021!

 

”NU CLUJ, NU BUCUREȘTI, NU IAȘI, NU CRAIOVA (ULTIMELE DOUĂ PĂRĂSIND COMPETIȚIA ÎNCĂ DE LA PRIMA FILTRARE) -ORAȘE PENTRU CARE NOI AVEM TOT RESPECTUL-, CI TIMIȘOARA!
DE CE TIMIȘOARA? TIMIȘOARA PENTRU CĂ PROIECTUL SĂU DE CANDIDATURĂ, SUSȚINEREA ACESTUIA ÎN FAȚA COMISIEI, AGENDA CULTURALĂ DE PÂNĂ ACUM ȘI CEA PROPUSĂ, STAREA ȘI POTENȚIALITĂȚILE ORAȘULUI, REALIZĂRILE ȘI ASUMĂRILE ADMINISTRAȚIEI, SUPORTUL COMUNITĂȚII -DEOPOTRIVĂ AL ZONEI POLITICE ȘI AL CELEI APOLITICE-, ARMONIA ÎN DIVERSITATE, ATRACȚIILE TURISTICE, POSIBILITĂȚILE DE AGREMENT ȘI CALITATEA VIEȚII AU FOST, CA PACHET, CELE MAI BUNE!
FELICITĂRI, TIMIȘOARA! FELICITĂRI, DRAGI TIMIȘORENI!
Mulțumesc tuturor celor care au muncit pentru proiect, respectiv care au crezut în noi, cei ce am asumat responsabilități și ne-au sprijinit fie și doar moralmente, prin încurajări sau cel puțin nebruindu-ne, neîncercând să ne obstrucționeze.
Mulțumesc comunității timișorene în ansamblul ei și pe componentele principale, de toate naturile.
Mulțumesc prietenilor noștri regionali, primarii reședințelor de județ din regiune: Arad (Gheorghe Falcă), Reșița (Ioan Popa) Deva (Mircia Muntean).
Mulțumesc prietenilor noștri euroregionali, din Ungaria, Serbia și Croația.
Mulțumesc mass mediei corecte, locală și națională, care a reflectat orașul și întâmplările din el fidel.
“Mulțumesc” acelei părți a Curții de Conturi care, prin incompetență și rea credință duse extrem de departe, a pus în pericol proiectul, lăsându-l jumătate de an fără finanțare -cum a făcut și cu principalele proiecte sportive ale Timișoarei: fotbal, handbal, baschet, rugby, pentru a căror salvare încă avem de tras din greu!.
“Mulțumesc” presei nepresă, care, prin incompetență și rea credință duse extrem de departe, a acționat cu habotnicie demnă de o cauză mai bună să creeze orașului o imagine negativă neconformă realității, deci total nedreaptă, inclusiv cu câteva zile înainte de jurizare!”, a scris pe pagina sa de socializare primarul Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii