Acasă Actualitate Nicolae Robu: ”Dacă s-au făcut ceva falsuri au fost pentru 1.500 de...

Nicolae Robu: ”Dacă s-au făcut ceva falsuri au fost pentru 1.500 de familii care au beneficiat de anveloparea celor 50 de blocuri” – Video

2588
DISTRIBUIȚI

Vizita la DNA pare să nu-i mai dea pace primarului Nicolae Robu. În doar 24 de ore primarul a postat pe pagina sa de facebook patru mesaje pe această temă, în toate încercând să se disculpe și să minimizeze acuzațiile din dosarul penal deschis de procurori. În ultima postare Robu a publicat și înregistrarea video a declarației făcută prese la ieșirea din DNA, înregistrare care a făcut de vineri turul televiziunilor și site-urilor de știri din România.

”Pentru că un număr important dintre dumneavoastră mi-ați adresat în privat întrebări privind prezența mea vineri la DNA, vă răspund reproducând înregistrarea declarațiilor date de către mine jurnaliștilor imediat la ieșirea de la DNA.

Vă asigur încă o dată de cinstea, corectitudinea, loialitatea și dedicarea mea interesului public în tot ce fac, de respectarea de către mine cu sfințenie a legii. După cum se poate observa, deși instituția care instrumentează cazul are în titulatură anticorupția, în acest caz nu este vorba despre corupție, nimeni nu e acuzat de așa ceva! Cel ce a depus plângerea penală acuză că nu a primit atâția bani câți ar fi vrut el și că s-ar fi făcut ceva falsuri PENTRU ATRAGEREA DE FONDURI EUROPENE, PENTRU ANVELOPAREA A 50 DE BLOCURI, DE CARE BENEFICIAZĂ 1.500 DE FAMILII și nicidecum pentru vreun folos al persoanelor implicate. În mod firesc, la o așa plângere, procurorul de caz efectuează cercetarea de rigoare așa cum trebuie să se întâmple într-un stat de drept și când va fi edificat, se va pronunța”, spune primarul Nicolae Robu.

Toată această declarație este puerilă, pentru că primarul Timișoarei a fost citat la DNA în calitate de suspect, fiind cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, folosirea de documente nereale pentru obținerea de fonduri europene, fals și uz de fals. Nimeni nu a vorbit nimic despre corupție, iar faptul că 1.500 de familii au beneficiat de anveloparea celor 50 de blocuri nu scuză cu nimic eventualele fapte penale ale primarului, viceprimarului și altor angajați din Primăria Timișoara.

PENTRU CĂ UN NUMĂR IMPORTANT DINTRE DV. MI-AȚI ADRESAT ÎN PRIVAT ÎNTREBĂRI PRIVIND PREZENȚA MEA VINERI LA DNA,vă răspund reproducând înregistrarea declarațiilor date de către mine jurnaliștilor imediat la ieșirea de la DNA.Vă asigur încă o dată de cinstea, corectitudinea, loialitatea și dedicarea mea interesului public în tot ce fac, de respectarea de către mine cu sfințenie a legii. După cum se poate observa, deși instituția care instrumentează cazul are în titulatură ANTICORUPȚIA, în acest caz NU ESTE VORBA DESPRE CORUPȚIE, nimeni nu e acuzat de așa ceva! Cel ce a depus plângerea penală acuză că nu a primit atâția bani câți ar fi vrut el și că s-ar fi făcut ceva falsuri PENTRU ATRAGEREA DE FONDURI EUROPENE, PENTRU ANVELOPAREA A 50 DE BLOCURI, DE CARE BENEFICIAZĂ 1.500 DE FAMILII și nicidecum pt vreun folos al persoanelor implicate. În mod firesc, la o așa plângere, procurorul de caz efectuează cercetarea de rigoare așa cum trebuie să se întâmple într-un stat de drept și când va fi edificat, se va pronunța.

Publicată de Nicolae Robu pe 16 Iunie 2018

Comentarii

comentarii