Acasă Politica Nicolae Robu: „Dugulescu nu a devenit membru PNL. Dacă nu ni s-a...

Nicolae Robu: „Dugulescu nu a devenit membru PNL. Dacă nu ni s-a alăturat atunci când era nevoie, consider că nu ne este coleg”

360
DISTRIBUIȚI

„Urmează să am o discuţie cu domnul Robu, să vedem dacă contravine concepţiei liberale să votez după cum îmi dictează conştiinţa”, spune Marius Dugulescu

Fostul deputat PDL Marius Dugulescu a decis să părăsească partidul portocaliu şi şi-a îndreptat atenţia spre liberali. Nu a mai dat pe la PNL, după cum spune chiar şeful acestui partid din Timiş – Nicolae Robu – şi nici nu a semnat vreo adeziune la Partidul Naţional Liberal. Mai mult, atunci când USL a depus moţiunea pentru a da jos guvernul Ungureanu, deputatul Dugulescu nu a votat pentru susţinerea ei. „Dugulescu nu a devenit membru PNL. Dacă nu ni s-a alăturat atunci când era nevoie, consider că nu ne este coleg. Nu am mai avut nicio discuţie, nu ştiu ce opţiune are. Atunci când a decis să ni se alăture, Dugulescu ştia că suntem în USL şi că avem o moţiune depusă şi că regula firească peste tot în lume este ca cei din aceeaşi uniune să susţină moţiunea”, a spus Nicolae Robu.

„Am anunţat dinainte că nu voi vota moţiunea”

Deputatul Dugulescu spune că a anunţat în prealabil că nu va vota moţiunea, acesta fiind unul dintre cei care a votat pentru guvernul Ungureanu. „Urmează să am o discuţie cu domnul Robu, să vedem dacă contravine concepţiei liberale să votez după cum îmi dictează conştiinţa. Cu două luni înainte, am votat pentru Mihai Răzvan Ungureanu. Am avut o problemă de conştiinţă. Rămâne să văd dacă în astfel de condiţii mai sunt o valoare sau un calcul aritmetic. Am anunţat dinainte că nu voi vota moţiunea”, spune Marius Dugulescu.

Comentarii

comentarii