Acasă Actualitate Nicolae Robu e hotărât să nu dea CJ Timiş clădirile de la...

Nicolae Robu e hotărât să nu dea CJ Timiş clădirile de la Aerodromul Cioca

727
DISTRIBUIȚI

Primăria Timişoara, prin persoana primarului Nicolae Robu, refuză categoric să cedeze către Consiliul Judeţean Timiş activele pe care le deţine la Aeroportul Utilitar Cioca. Edilul-şef insistă că cei de la CJT nu sunt capabili să administreze patrimoniul pe care îl au.

„Am spus foarte clar, CJT nu e în stare să facă ceva cu patrimoniul care îl are. Cum aş putea să fiu de acord să le dau clădirile de acolo? Ele vor intra în reabilitare. Mici intervenţii de cosmetizare am făcut deja pentru a le pregăti pentru Flight Festival şi vom face şi acolo intervenţii serioase, pentru că avem capacitatea neceară. Nu vom fi de acord să înstrăinăm clădirile de acolo”, a declarat, hotărât, Robu.

Totuşi, în continuare primarul Timişoarei nu exclude noi colaborări cu conducerea administrativă a judeţului, inclusiv pe problema Cioca. Vă reamintim că situaţia aeroportului utilitar e extrem de încurcată, acolo terenul aparţine CJT, iar clădirile administrative, hangarul şi turnul de control, sunt ale primăriei.

„Vom fi de acord să colaborăm cu CJT, care deţine teren în zonă, să putem valorifica cât mai bine acel obiectiv. Noi am avut deschidere spre colaborare în permanenţă, din partea CJT nu a existat”, a mai subliniat Robu.

Pentru a întări şi mai mult decizia sa, primarul a readus din nou în prim plan problema centrului Speranţa, aşa cum o vede el.

„Centrul Speranţa vedeţi unde s-a ajuns? De pe vremea lui Ciuhandu, lor li s-a dat teren, nu s-a făcut nimic acolo”, a mai subliniat Robu.

Comentarii

comentarii