Acasă Actualitate Nicolae Robu: “Eu vin cu un mesaj de unitate către colegii din...

Nicolae Robu: “Eu vin cu un mesaj de unitate către colegii din PNL”

444
DISTRIBUIȚI

Nicolae RobuSenatorul de Timiş Nicolae Robu este noul preşedinte interimar al PNL Timiş. Asta după ce biroul de conducere al filialei Timiş a fost dizolvat acum câteva zile de la nivel central. Decizia a foist luată în urma rezultatelor obţinute de PNL Timiş la alegerile europarlamentare, acestea fiind sub media pe ţară. Astfel, europarlamentarul Cristian Buşoi – fostul preşedinte al PNL Timiş până acum câteva zile a fost înlocuit cu senatorul Nicolae Robu. “La nivelul forurilor superioare s-a făcut acea analiză a rezultatelor la europarlamentare pentru toate judeţele. Concluzia a fost că este potrivit să se producă această schimbare. Să se dizolve Biroul Permanent Judeţean şi să se numească un preşedinte interimar care va trebui să-şi constituie o echipă interimară. Acest interimat va dura până după alegerile prezidenţiale. Nimeni nu este blamat din conducerea de până acum a PNL Timiş. A fost apreciat efortul depus de Cristian Buşoi şi de ceilalţi membri ai biroului. Opţiunea a fost să fiu numit eu ca preşedinte interimar bazat şi pe rezultatele în sondaje. S-a considerat că eu cu o echipă interimară vom reuşi să revigorăm PNL Timiş”, spune preşedintele interimar al PNL Timiş Nicolae Robu.

Fără disensiuni
Echipa va fi finalizată în acest weekend, deoarece luni va trebui prezentată la Bucureşti. Echipa de conducere interimară va fi formată din zece oameni. “Eu vin cu un mesaj de unitate către colegii din PNL. Numai împreună putem să devenim mai performanţi. Nu aş vrea deloc ca în urma acestor hotărâri să apără disensiuni. Numai datorită disesnsiiunilor s-a ajuns ca PNL să aibă în Timişoara un scor foarte slab. Eu sunt convins că timişoreni, timişenii gândesc liberal şi acum, numai că şi-au pierdut încrederea în PNL datorită prestaţiei unor oameni, datorită a ceea ce s-a întâmplat de-a lungul timpului. Eu cred că aceşti concitadini ai noştri sunt printre cei care nu au mai mers la vot. Sperăm să reuşim să-i readucem alături de noi, împreună cu colegii de la PNL, viitorii colegi, simpatizanţii noştri, să reuşim să ieşim din această situaţie inacceptabilă. Nu suntem un partid de 13,42 la sută în judeţul Timiş”, a mai spus Nicolae Robu.

“Absenteismul ne va duce la dezastru”
Robu i-a propus şi lui Cristian Buşoi – fostul preşedinte al filialei, un loc în echipa de conducere interimară. “Sunt optimist pentru alegerile prezidenţiale. Sper ca preşedintele PNL să reuşească alături de ce vom reuşi noi să determinăm împreună cât mai mulţi cetăţeni români să se prezinte la urne şi să voteze cu noi. Absenteismul ne va duce la dezastru. Dacă lumea nu va veni la urne se va agrava această situaţie în care un procentaj important din scorul partidelor va fi dat de către oameni care nici nu ştiu cu cine votează. Există segmentul de oameni care habar nu au cu cine votează, ce votează, dar acceptă uşor să fie cumpăraţi. Dacă domnul Cristian Buşoi doreşte să facă parte din biroul interimar, din partea mea oferta e deschisă, urmează să ia dumnealui decizia”, a mai spus Robu.

Comentarii

comentarii