Acasă Actualitate Nicolae Robu: „Există un număr de şefi în primărie, care reprezintă clica...

Nicolae Robu: „Există un număr de şefi în primărie, care reprezintă clica PNŢCD, care simt că le fuge pământul de sub picioare”

387
DISTRIBUIȚI

Liberalii au contestat masterplanul Timişoarei şi au spus că este unul fără viziune. Prin urmare, fiind un document important, care stă la baza Planului Urbanistic General (PUG), peneliştii au cerut să existe mai multe dezbateri pe marginea acestui masterplan cu cetăţenii şi  specialiştii. Liberalii au vrut să monteze o masă şi un flipchart în diverse puncte din Timişoara pentru a consulta cetăţenii.

„Suntem boicotaţi în a consulta cetăţenii Timişoarei, în a le consulta punctele de vedere privind masterplanul. Fiind nemulţumiţi de conţinutul masterplanului, ne-am gândit că avem datoria să consultăm cât mai mulţi cetăţeni. Am cerut autorizaţie poentru a ne prezenta cu standuri în diverse locuri ale oraşului, unde la o simplă masă şi un flipchart să discutăm cu cetăţenii şi să preluăm părerile lor în scris. Ni s-a refuzat aşa ceva pe motiv că asta ar însemna campanie electorală”, spune senatorul Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş.

„Vor zbura rapid din primărie, după ce câştig alegerile”

Robu spune că până şi unii angajaţi ai primăriei sunt nemulţumiţi de şefii lor. „Nu am primit un răspuns scris pe astfel de teme, să nu-şi imagineze cineva că noi vom sta chiar aşa supuşi abuzurilor unor indivizi care nu ştiu ce înseamnă democraţia şi chiar au început să tremure că în Timişoara va veni o schimbare. Şi va veni. Ei ne tratează cu prezumţia de vinovăţie. Sunt oameni corecţi în aparatul primăriei. Există un număr de şefi în primărie, care reprezintă clica PNŢCD, care simt că le fuge pământul de sub picioare, care ştiu că eu şi colegiii nu putem tolera modul de a-i trata pe cetăţeni care îi caracterizează pe ei. Toţi aceştia vor zbura rapid din primărie, după ce câştig alegerile. Avem o datorie faţă de cetăţenii Timişoarei şi de angajaţii primăriei, care ei înşişi sunt nemulţumiţi de proprii lor şefi şi aşteaptă o schimbare”, spune Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii