Acasă Actualitate Nicolae Robu face apel la bănăţenii cu bani să cumpere astăzi acţiuni...

Nicolae Robu face apel la bănăţenii cu bani să cumpere astăzi acţiuni la Poli în valoare de minim 1,8 milioane de euro

DISTRIBUIȚI

„Sau să crediteze clubul Politehnica Timişoara cu această sumă pentru a salva echipa de la desfiinţare. Atrag atenţia că desfiinţarea lui Poli va avea printre efecte ca de la toamnă să joace în Liga I, cu excelenţii noştri jucători, UTA, şi nu Poli, care i-a crescut! Vrem asta?”, spune  Robu

Consilierii judeţeni şi liderii politici s-au întâlnit, ieri, într-o şedinţă cu uşile închise, pentru a discuta subiectul fierbinte Poli – mai precis preluarea echipei alb-violete de către autorităţi. PDL, PSD şi PNŢCD au decis să nu aprobe în regim de urgenţă suma de 1,8 milioane de euro, cerinţa minimă pentru ca Poli să-şi poată depune dosarul de licenţiere şi să poată juca la anul în Liga I. Cei 7 consilieri judeţeni PNL au votat pentru a acest lucru, dar voturile lor nu au fost suficiente.

Senatorul Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, face astăzi apel la bănăţenii cu bani să cumpere acţiuni la Poli în valoare de minim 1,8 milioane de euro. Numai astăzi cumpărarea acestor acţiuni va avea ca efect salvarea echipei. „Sau să crediteze clubul Politehnica Timişoara cu această sumă pentru a salva echipa de la desfiinţare. Atrag atenţia că desfiinţarea lui Poli va avea printre efecte ca de la toamnă să joace în Liga I, cu excelenţii noştri jucători, UTA, şi nu Poli, care i-a crescut! Vrem asta?”, spune  Robu.

Comentarii

comentarii