Acasă Actualitate Nicolae Robu, într-un film pe Netflix, alături de Smiley

Nicolae Robu, într-un film pe Netflix, alături de Smiley

DISTRIBUIȚI

Fostul primar al Timișoarei Nicolae Robu și-a făcut debutul pe micile ecrane! Pe celebra platformă Netflix puteți vedea filmul „Odată pentru totdeauna”, regizat de Iura Luncașu, în care celebrul cântăreț Smiley are rolul principal. Acesta joacă rolul unui regizor foarte cunoscut care însă celebritatea l-a aruncat într-o depresie cruntă. Este boala secolului, așa că mesajul filmului este unul foarte puternic.

Ei bine, regizorul nostru jucat de Smiley se întoarce în orașul Timișoara, alături de familia sa, pentru a se pune pe picioare. Printre personajele care îi ies în cale lui Smiley se numără și primarul orașului Timișoara, jucat foarte bine de nimeni altul decât de edilul de-atunci al Timișoarei, Nicolae Robu. Propunerea de a apărea în film nu prea l-a încântat pe Robu, care a declinat-o inițial, însă s-a răzgândit și a acceptat provocarea, fiind cunoscut ca un fiind un primar-jucător, cu un suflet de artist.

Nicolae Robu apare în două secvențe – una în care se întâlnește cu personajul interpretat de Smiley în Piața Unirii din Timișoara și insistă ca să fie cel care decernează un premiu, și momentul acordării, filmat în Piața Sfântul Gheorghe.

Sursa: impact.ro

Comentarii

comentarii