Acasă Actualitate Nicolae Robu îşi amână… ziua de naştere. Va inaugura pasajul Popa Şapcă...

Nicolae Robu îşi amână… ziua de naştere. Va inaugura pasajul Popa Şapcă mai târziu

1660
DISTRIBUIȚI

În urmă cu doi ani, edilul Nicolae Robu îşi sărbătorea ziua de naştere la puntea titanicului vaporaş de pe Bega şi în fiecare an a avut parte de câte o inaugurare de obiective care, întâmplător, se finalizau de ziua sa, pasajul Popa Şapcă va fi inaugurat după ziua sa. La distanţă de 1-2 zile, pentru a nu mai lăsa loc vorbelor. Ce mi-e 28 mai, ce mi-ar fi 30 mai sau chiar 1 iunie? Tot acolo este. Tot atunci, întâmplător, Nicolae Robu va avea prilej de bucurie, pentru că Guvernul PSD va semna hotărârea de înfiinţare a Autorităţii Cale Navigabilă Canal Bega, iar vaporaşele vor umbla slobode pe apă.

“La Popa Şapcă va fi ceva cu totul deosebit, şi pe strada Demetriade, s-au plantat o mulţime de castani albi şi roz; va fi o inaugurare (cu tăiere de panglică) pentru că merită. Timişorenii se vor bucura de acel obiectiv.

Investiţia de 28,5 milioane de lei a presupus extinderea pasajului la 6 benzi, modernizarea lui, s-au construit trotuare şi piste de biciclete, dar a cuprins şi amenajarea străzii Popa Şapcă şi a altor străzi din ansamblul rutier respectiv.

Comentarii

comentarii